Gå vidare till innehåll

Följ oss!

Vi skapar kostnadseffektiva byggen!

Plastonit accepterade i Skanskas leverantörsportal

Plastonit accepterade i Skanskas leverantörsportal

Plastonit har nu blivit accepterade som leverantör i Skanskas leverantörsportal. Detta är en stor milstolpe för oss och vi ser fram emot de möjligheter som detta kommer att erbjuda.


Vad innebär detta för våra kunder?

Att bli accepterade i Skanskas leverantörsportal är ett bevis på att våra produkter och vår verksamhet uppfyller de höga krav på kvalitet, säkerhet och hållbarhet som Skanska ställer på sina leverantörer. För våra kunder innebär detta att de kan lita på att Plastonit är en leverantör som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga priser utan också produkter av högsta kvalitet.

Om Plastonit

Plastonit är en innovativ kanalplast som används för att skydda golv, bänkskivor, skåp, dörrar och andra ytor under byggnation och renovering. Vår produkt hjälper byggföretag att undvika onödiga kostnader för skador som uppstår under byggprocessen, vilket sparar tid och pengar. Med marknadens lägsta priser, erbjuder Plastonit en kostnadseffektiv och hållbar lösning för byggprojekt av alla storlekar.

Ett särskilt tack till Skanska

Vi vill rikta ett stort tack till Skanska för förtroendet och möjligheten att bli en del av deras leverantörsnätverk. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och bidra till deras byggprojekt med våra högkvalitativa produkter.

Express Leverans Få Plastonit skivorna levererade direkt till projektet!
Kvalitets Garanti Vi skapar kostnadseffektiva byggen!
Projektering Vi planera hur stor yta som behöver täckas per projekt.
Vätska & Fukt
Kvalitets Garanti
Återvinningsbar